Aurinkopaneelit

Harkitsetko aurinkopaneeleja omakotitaloon? Ota yhteyttä, niin käymme läpi paneelien soveltuvuuden kohteeseen ja saat lopputuloksen, joka on tyylikäs ja antaa parhaan takaisinmaksuajan. Asennus tapahtuu tyypillisesti 2-4 viikossa.

Pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake 2 sivun alkuosa
Aurinkovoimala aurinkopaneelit

Luotettava, laadukas ja kustannustehokas

Asennamme pientalojen katoille aurinkovoimaloita satojen kohteiden kokemuksella. Suunnittelemme kokonaisuuden aina asiakkaan kanssa siten, että lopputulos on mahdollisimman hyvännäköinen ja taloudellisesti järkevä. Asennukset toteutetaan jopa 2 – 4 viikossa. Tutustu aurinkolaskuriimme, niin saat suuntaa-antavia arvioita erilaisista ratkaisuista sinun kotiisi ja niiden lopullisista hinnoista ja takaisinmaksuajoista. Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin!

Millainen voimala sopii parhaiten sinun kotiisi?

Sähkönhintojen nousun myötä aurinkovoimaloiden takaisinmaksuajat ovat pudonneet jopa 6-10 vuoteen, myös silloin, kun kattosi ei osoita suoraan etelään.

Jokainen kohde on yksilöllinen sähkön vuosikulutuksen, katolle mahtuvan aurinkovoimalan, katon ilmansuuntien, kaltevuden, varjostuksen ja halutun vuosisäästön suhteen. Me autamme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun kotiisi.

Tee aurinkolaskuri, niin saat arvion voimalan koosta, takaisinmaksuajasta ja hinnasta.

Aurinkovoimala paneelit

Ota yhteyttä!

Onko kysyttävää tai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä! Voit myös laskea energiasäästösi aurinkolaskurilla tai täyttää ohessa olevan yhteydenottolomakkeen niin olemme sinuun yhteydessä ja meillä on kohteestasi enemmän tietoa valmiiksi.

Wirmax Solar

Yhteydenottolomake